Palvelut

Meidän kauttamme onnistuu auton pesu, vahaus, myllytys (kiillotus) ym. laadukkaammin kuin Suomessa on yleensä tapana. Periaattemme on paras laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme jo useiden vuosien ajan palvelleet asiakkaita ammattitaitoisesti ja aikaa säästämättä. Erotumme suurimmasta osasta muista toimijoista sillä, että meillä on intohimo työhömme. Me teemme sen mihin muut eivät pysty. Laadukkaasti tehtävät myllytys ja vahaustyöt vaativat aikaa ja osaamista. Me panostamme jatkuvaan oppimiseen ja pysymme jatkuvasti ajan tasalla uusista tuotteista ja tekniikoista.

Autonhoitoa Tampereella ja tarvittaessa liikumme kauemmaksi. Myös kauempaa voi jättää meille autonsa hoitoon. Kun laatu ratkaisee, kannattaa tulla myös kauempaa. Verkkokaupastamme saat tilattua myös kaikki hyvään autonhoitoon tarvittavat tuotteet. Saat tuotteet samalla mukaasi tai toimitettuna lähimpään postiin.

Toni’s Detailing | Autonhoito

Auton myllytys eli kiillotus

Auton myllytys on termi, jota käytetään auton maali-/lakkapinnan koneellisesta kiillotuksesta. Myllytykselle tulee tarve, kun autoon tulee naarmuja ajan myötä pesuista ja muusta käytöstä. Kun pieniä naarmuja on pinnassa paljon, alkaa auton kiilto himmentyä ja ulkonäkö heikentyä. Tämän kiillon saa palautettua kiillottamalla. Lue lisää.

Auton myllytys

Auton pinnoitus

Auton pinnoitus tarkoittaa lasimaisen keraamisen pinnan luomista maalipinnan päälle. Tämän etuina on uskomaton kesto liuottimia, tiesuolaa ja kaikkea muuta likaa vastaan. Perinteiset vahat kun ei kestä liuottimia, joita tarvitaan tiesuolan poistoon talviaikaan. Lue lisää.

Auton vahaus

Auton vahaus on erinomainen keino lisätä autosi käyttöikää, sekä helpottaa lian irtoamista pesussa. Ennen auton vahausta on auton pinnasta poistettava epäpuhtaudet. Pelkkä shampoopesu ei tähän riitä, koska pinnassa on usein vaikeasti irtoavaa pikeä sekä näkymättömiä rautapartikkeleja. Auton pinta pestään liuotinpesuaineella sekä piki ja rauta poistetaan sopivilla aineilla. Kun auton pinta on täysin puhdas, on vahalla valmius tarttua pintaan kestävästi. Lue lisää.

Auton sisäpesu

Auton sisäpesu aloitetaan imuroimalla roskat pois ja pyyhkimällä liat ovista, ikkunoista, penkeistä ja kojetaulusta. Sisäpesun yhteydessä pestään myös jalkatilan kumi- tai kangasmatot. Penkit pestään hellävaraisella pesuaineella ja harjalla. Huuhtelu tapahtuu pesevällä imurilla, joka suihkuttaa vettä penkkeihin ja samalla imee sen pois. Operaatio toistetaan niin monta kertaa, että penkit ovat puhtaat. Lue lisää.

Auton sisäpesu

Auton moottorin pesu

Auton moottorin pesu on kiistelty aihe ja useat sitä välttelevät. Kuitenkin oikein tehtynä pesu on tärkeä osa auton kunnossapitoa, koska moottoritilaan kertynyt lika voi aiheuttaa myös vikoja. Moottoritilaan kertyy pölyä, tiesuolaa, pikeä, öljyä ja muuta likaa. Nämä saavat konehuoneen näyttämään myös nuhjuiselta. Puhdas moottoritila tekee myös huolloista miellyytävämpää. Lue lisää.

Auton moottorin pesu

Autonhoito Tampere