Kiillotus / Myllytys

Auton myllytys eli kiillotus

Naamuton autoAuton myllytys on termi, jota käytetään auton maali-/lakkapinnan koneellisesta kiillotuksesta. Myllytykselle tulee tarve, kun autoon tulee naarmuja ajan myötä pesuista ja muusta käytöstä. Kun pieniä naarmuja on pinnassa paljon, alkaa auton kiilto himmentyä ja ulkonäkö heikentyä.

Autosi joutuu kohtaamaan paljon mekaanista kulutusta päivittäin. Yleisimmät naarmujen aiheuttajat ovat virheelliset pesutavat sekä lumiharjan turhan kovakourainen käyttö. Myös auringon UV-säteily ja ilmansaasteet haalistavat maalattua pintaa jonka seurauksena maalipinta hapettuu ja auton kiilto ajan kuluessa katoaa. Myllyttämällä, eli kiillottamalla, saadaan palautettua autosi luonnollinen kiilto. Kun pienet naarmut on poistettu pinnasta, näyttää auto luonnollisesti erittäin kiiltävältä, koska naarmut eivät vähennä heijastuksia. Lopuksi kiillotettu pinta suojataan vahalla tai kestopinnoitteella.

Myllytyksiä tarjoavia yrityksiä on paljon. Me haluamme tarjota vain parasta laatua kaikilla osa-alueilla. Kiillotus tehdään siten, että naarmut poistetaan pohjilta ja lopuksi pinta viimeistellään lopullisen kiillon saavuttamiseksi.

Naarmunpoisto

Myllytyksen ensimmäinen askel on naarmunpoisto. Tähän käytetään karkeita hionta-aineita ja leikkaavia laikkoja. Aineet ja välineet valitaan siten, että naarmut saadaan poistettua mahdollisimman vähällä kiillotuksella, jolloin säästetää auton maali-/lakkapintaa. Tarvittaessa operaatio toistetaan useamman kerran, jotta haluttu lopputulos saadaan aikaiseksi.

Viimeistely ja hologrammien poisto

Useimmilla autofixaamoilla tämä vaihe jää puutteelliseksi. Me tiedostamme viimeistelyn tärkeyden ja panostamme siihen tarvittavan määrän aikaa, jotta lopputulos on laadukas. Kun ensimmäisessä vaiheessa poistetaan syvempiä naarmuja, jää pintaan vielä pieniä mikronaarmuja. Nämä mikronaarmut esiintyvät niin kutsuttuina hologrammeina. Nämä kuviot ovat hyvin yleisiä monien kiireessä tehtyjen myllytysten jälkeen ja aurinko paljastaa nämä jäljet armottomasti. Hologrammit poistetaan kiillottamalla pintaa sellaisilla aineilla, jotka sisältävät hienorakenteisia hionta-aineita. Käytettävät välineet ovat myös vähemmän leikkaavia. Emme käytä aineita, jotka sisältävät peittäviä ominaisuuksia. Periaattemme on, että sitä saat mitä näet.

Myllytys huonosti tehtynä näyttää pahalle

rcz_29

Meiltä auton ammattimainen myllytys. Varaa oma aikasi nyt!

Takaisin palveluihin.