Opel Insignia – NCD Nanolex Ultra

Opel Insignia – NCD Nanolex Ultra

Asiakas kyseli kevyttä kiillotusta ja suojaa päälle. Lopulta päädyttiin one steppiin S30+, Nanolex Ultra, ikkunoihin Gtechniq G1 ja muovit Nanolex Trim Rejuvenatorilla. Jos näin säilyisi punainen punaisena, se jää seurantaan.

Torstaina olikin mukava yllätys tallilla kun keskiviikkona paloi läheltä se halli. Niin eipä sitä vettä kovin laadukkaasti tullut, räkien ja pätkien ilmat pois putkista koko aamun. Näin joutui pesunkin soveltaan ONR ja pätkivän vesiletkun kanssa.

Näistä kun selvittiin niin pinta olikin pehmoinen varsinkin puskureissa ja kaikki tuntui jättävän marringia pintaan. Noh kyseessä kumminkin käyttöauto. Tulee väkisin lisää ja nyttenkin meni huomattavasti yli tarkoitetun ajan.

Epämääräisen pesun jälkeen, vaakapinnat oli varsin hyvässä kunnossa.

Puskurit oli kauttaaltaan tämän näköiset. Naarmut lähti leikiten mustalla monellolla ja Rupesilla. Konepellistä muutama syvempi naarmu viimeistelymikrokuitulaikalla pois.

Seuraava ylläri oli nämä piki/mahlapallerot pinnassa. Kynnellä lähtivät, mutta jäi kuoppa lakkaan.

Clay ja sormet keltaisena noiden jälkeen

Näitä vähän kokeilin pyöristää M101 ja MF laikalla, mutta ei ne siitä paljoa hävinnyt. Onneksi on noinkin pieniä, eikä erotu kovin helpolla. Jälkiä oli takalasissa ja kontin päällä.


Jälkeen alkoholien ja Ultran.

Myllytetty ja pinnoitettu auto

Nanolex Ultra kestopinnoite

 

-Toni