Tietoa

Autosi on yleensä toiseksi suurin sijoituksesi. Miksi et siis pitäisi siitä huolta?

Tavoitteenamme on tarjota Tampereen parasta palvelua autonhoidossa. Tähän sisältyy kivijalkamyymälämme Kalevassa tarjoten alan parhaat tuotteet sekä detailingpalvelut pesusta täydelliseen auton läpikäyntiin. Lisäksi verkkokauppamme palvelee, asuitpa missä tahansa!

Jos et tiedä mitä detailing on, on aika opiskella todellista autonhoitoa heittäen pesusienet ja säämiskät roskiin. Detailing on täydellisyyden tavoittelua autosi ulkonäössä. Tämä ei tarkoita välttämättä suurta ajankulutusta vaan kunnolliset tuotteet ja hyvä vahapinta tekevät autonpesusta nopeampaa, mukavampaa ja ennenkaikkea maalipinnalle turvallista.

Toni’s Detailing | Autonhoito

 

Autosi maalipinta vaatii huoltoa ja suosittelemme ylläpitovahausta vähintään kahdesti vuodessa. Jos maalipinta on päässyt jo harmaantumaan ja ikäviä pesunaarmuja tai hologrammeja epäonnistuneista kiillotuksista on alkanut ilmestyä ajan myötä autoosi, ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika. Voin tarkistaa mitä maalipinnalle kannattaisi tehdä ja arvioida työhön vaadittavaa aikaa. Me käytämme oikeasti aikaa rakkaan autosi kiillottamiseen jälleen entiseen loistoonsa. Tyytyväinen asiakas ja erittäin kiiltävä auto ovat periaatteemme. Ammattitaitoiset palvelut ovat käytettävissä yrityksille sekä yksityisille.

 

Kaikki palvelut samasta talosta

Meidän kauttamme saat autonhoitoalan palvelut ja lisäksi kaikki tarvitsemasi laadukkaat autonhoitotuotteet.  Näillä tuotteilla saat todistetusti kestävän ja näyttävän suojan autollesi. Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat Nanolex, Korrek PRO, Britemax, Auto Finesse, Meguiar’s, Koch Chemie, Dodo Juice ym.

 

Auto myllytettynä

 

Taatusti laadukasta autonhoitoa

Haluamme, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Emme koskaan käytä tuotteita, jotka peittävät ongelmia vaan korjaamme ongelmat. Kuvagalleriasta löydät kuvia tehdyistä urakoista. Myös blogiosiossa on esimerkkejä projekteista. Facebook ja Instagram ovat paikkoja, joista löydät aina uusimmat tiedotteet ja kuvat, joten muista seurata!