Tuotteet

Verkkokaupastamme sekä myymälästämme Tampereella löydät laadukkaat tuotteet kaikkiin autonhoitotarpeisiisi. Edustamme vain itse laadukkaaksi testaamiamme tuotteita, jolloin asiakas voi olla varma tuotteiden laadusta. Meiltä voit ostaa turvallisesti kaikkia tuotteita ja tiedät ne erinomaisiksi. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Britemax, Dodo Juice, Collinite, Auto Finesse. Tuotteet voi noutaa helposti myymälästämme tai tilata verkkokaupasta lähimpään postiin, joten laadukkaiden tuotteiden hankinta on helppoa ja vaivatonta.

 

Autonhoitotuotteet | Toni’s Detailing

 

Britemax autonhoitotuotteet

Autonhoitotutteet BritemaxiltaBritemax on Britannialaisten omistama autonhoitotuotteita valmistava yritys. Tuotteet tehdään Yhdysvalloissa suurella tarkkuudella ja laadulla. Tuotteisiin kuuluvat silikonivapaita kiillotusaineita, sealantteja, vahoja, yms. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat kumin, vinyylin ja nahan korjaus- ja suoja-aineita, rasvanpoistaja, raudanpoistaja, metallin kiillotusaineita sekä Quick Detailer. Lue lisää Britemax tuotteista.

 

Auto Finesse logoAuto Finesse autonhoitotuotteet

Auto Finesse on perustettu viemään autonhoito uusille tasoille. He ovat omistautuneita tarjoamaan maailmanluokan tuotteita autoharrastajana toiselle autoharrastajalle. He ymmärtävät asiakkaiden tarpeet ja tarjoavat ratkaisuja jotka yksinkertaisesti toimivat. Auto Finesse on luonut brändiään erinomaisten tuotteiden lisäksi loistavalla asiakaspalvelulla ja tuella. He työskentelevät laajan jakeluverkoston kanssa ympäri maailmaa. He ovat omistautuneita tukemaan kaikkia autonhoidosta kiinnostuneita, perus autonpesijästä ammattilaisdetailereihin. Lue lisää Auto Finesse tuotteista.