Auto Finesse

Auto Finesse autonhoitotuotteet

 

Auto Finesse on perustettu viemään autonhoito uusille tasoille. He ovat omistautuneita tarjoamaan maailmanluokan tuotteita autoharrastajana toiselle autoharrastajalle. He ymmärtävät asiakkaiden tarpeet ja tarjoavat ratkaisuja jotka yksinkertaisesti toimivat.

 

Historia

1999 alkoi heidän matkansa konseptilla mies, tila-auto ja intohimo puhtaita ja kiiltäviä autoja kohtaan. Tästä intohimosta kasvoi yksi maailman johtavista autonhoitotuotteiden valmistajista maailmassa. 2010 alkoi tuotelinjan rakentaminen vankalla kokemuksella jo siinä vaiheessa. Tuotteet ovat rakennettu heidän omien kokemusten ja tarpeiden perusteella suoraan käyttöön. Nykyisin Auto Finesse työllistää 12 työntekijää vakituisesti Heartfordshiressä, Isossa-Britanniassa. Sielää heillä sijaitsee tuotanto sekä toimistotilat.

 

Brändi

Auto Finesse on luonut brändiään erinomaisten tuotteiden lisäksi loistavalla asiakaspalvelulla ja tuella. He työskentelevät laajan jakeluverkoston kanssa ympäri maailmaa. He ovat omistautuneita tukemaan kaikkia autonhoidosta kiinnostuneita, perus autonpesijästä ammattilais detailereihin. Tästä syystä heidät voi löytää monista autotapahtumista ympäri maailmaa, jolloin he pääsevät tapaamaan asiakkaitaan naamatusten.

 

Auto Finesse autovahat

 

Tuotteet

Auto Finessen työntekijät käyttävät päivittäin omia tuotteitaan ja testaavat niitä käytännössä. Näin heillä pysyy näkemys niiden toiminnasta ja laadusta jatkuvasti. Näin he myös asettuvat asiakkaan näkökulmaan ja pystyvät kehittämään tuotteitaan myös käytettävyyden puolelta. Vaikka tuotteet ovat laadukkaita, he myös tietävät, että hinta ratkaisee, joten he pyrkivät pitämään ne kilpailukykyisinä. Myös tuotteiden ulkonäköön panostetaan, unohtamatta heidän kolema periaatettaan: käytettävyys, tehokkuus ja laatu.

 

 

Löydä tuotteet verkkokaupastamme!

 

Takaisin tuotteisiin.