Britemax

Britemax autonhoitotuotteet

 

Britemax on Britannialaisten omistama autonhoitotuotteita valmistava yritys. Tuotteet tehdään Yhdysvalloissa suurella tarkkuudella ja laadulla. Tuotteisiin kuuluvat silikonivapaita kiillotusaineita, sealantteja, vahoja, yms. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat kumin, vinyylin ja nahkan korjaus- ja suoja-aineita, rasvanpoistaja, raudanpoistaja, metallin kiillotusaineita sekä detailing spray.

Britemaxin tuotevalikoima uusiutuu jatkuvasti ja uusia tuotteita tulee kauppoihin. Uusimpina tuotteina esimerkiksi Iron Max raudanpoistaja, joka myös tuoksuu hyvältä, päinvastoin kuin raudanpoistajat usein. Britemax on jatkuvasti nosteessa oleva brändi lehtien, foorumeiden ja sosiaalisen median joukossa. He tähtäävät laadukkaisiin tuotteisiin, jotka ovat helppoja käyttää sekä kustannustehokkaita.

 

Hyvä autovaha

 

Metal twins on tuote, jolla he ovat luoneet mainettaan. Todella hyvä metallinkiillotuspaketti “Easy Cut” ja “Final Shine” tarjoavat erittäin hyvän kombinaation metallin puhdistukseen, kiillotukseen ja suojaukseen.

Tutustu Britemaxin laajaan tuotevalikoimaan sekä yritykseen heidän kotisivuiltaan.

 

 

Löydä tuotteet verkkokaupastamme!

 

Takaisin tuotteisiin.